MK | AL | EN

24.03.2021

 “Thirrje për zgjedhjen e një eksperti të IT-së për zhvillimin e ToR-it dhe specifikimin teknik të mjetit të IT-së

   

SIM IT TOOL TERMS OF REFERENCE